El Festival, un dels esdeveniments musicals més esperats de l’any cultural, organitzat per l’Ajuntament i la Diputació d’Alacant, tindrà lloc el pròxim 15 de març en el ADDA en dos horaris. El primer d’ells a les 11 hores, actuaran la meitat de les agrupacions i el segon a les 17.30 hores, amb la resta de Bandes.

El Festival de Bandes, en el qual actualment participen la Banda Simfònica Municipal, Societat Musical “L’Amistat” de Villafranqueza, Unió Musical Ciutat d’Assís, L´Harmonia Societat Musical i Banda de la Societat Cultural Esportiva de Carolinas, sorgeix a proposta de les quatre societats musicals de la ciutat, que realitzaven aquest acte des de 1.996. En 2.016 la Regidoria de Cultura inicia la seua col·laboració amb pressupost i ajuda tècnica.

Va ser en aqueix mateix any, quan es constitueix la Banda Jove dels Societats Musicals, unió de les quatre bandes juvenils de les societats, uns 150 músics que conformen una gran banda de músics novells. El festival suposa la participació d’al voltant de 500 músics/as de la ciutat.

Horaris del Festival:

11 hores

  • Unió Musical Ciutat d’Assís
  • L´Harmonia Societat Musical
  • Banda Simfònica Municipal d’Alacant

17.30 hores

  • Banda Jove dels Societats Musical d´Alacant
  • Banda Agrupació Societat Cultural de Carolinas
  • Societat Musical “L’Amistat de Villafranqueza

Entrades

Es recolliran en el ADDA (Auditori de la Diputació d’Alacant), Av. Xixona, 5, de dilluns a divendres, de 10 a 14h i els divendres de 17 a 20h. Fins a completar l’aforament. Màxim 2 entrades per persona.