La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alacant, dirigida pel regidor en funcions, José Ramón González, ha llançat el seu concurs de fotografia Fogueres de Sant Joan 2019 en Instagram, en el qual es premiarà a els guanyadors amb deu passades per a gaudir de les Macletás de concurs en la zona VIP de la Plaça dels Estels.
Per a participar, els interessats han de pujar a Instagram les seues fotografies més originals i divertides relacionades amb les festes de Fogueres. El mètode de participació serà a través del compte @festesalicante, on hauran de pujar-se les instantànies acompanyades pel hastag #respiramascletas2019.
El regidor de Festes en funcions, José Ramón González, ha recordat que “el termini per a participar acaba el dilluns 10 de juny, i de totes les fotografies rebudes es triarà un guanyador per a cada dia de les Mascletás de concurs -del 15 al 24 de juny-, que podrà assistir juntament amb un acompanyant a la zona VIP de la Plaça dels Estels”.
Les bases indiquen que només es podrà pujar una fotografia per persona, i a través d’un únic compte. En cas de pujar més, només es computarà la primera rebuda.
Així mateix, perquè la participació siga vàlida, el perfil del concursant ha de ser públic, i únicament podran participar persones majors d’edat.
González ha assenyalat que aquesta iniciativa suposa «donar l’oportunitat als alacantins i visitants de viure molt de prop nostres Mascletás, amb un concurs que també servirà per a donar difusió a les nostres festes a través de les xarxes socials”.
El jurat, que està compost per personal de la Regidoria de Festes, comunicarà la fallada del concurs el dia 12 de juny, dirigint-se a cadascun dels guanyadors a través del compte mitjançant la qual van enviar la seua fotografia.