El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant, ha llançat un any més, l’Aula d’Estiu, una escola d’estiu artística que permet desenvolupar la sensibilitat dels xiquets i xiquetes en un entorn privilegiat com és el Museu d’Art Contemporani d’Alacant.

La ‘Aula d’Estiu’ és una escola artística d’estiu basada en el joc com a eina d’aprenentatge on els xiquets i xiquetes desenvolupen la seua sensibilitat artística. Es tracta de la quarta edició d’una iniciativa alternativa que té per objectiu impulsar la creativitat dels més xicotets. Els participants treballen diferents disciplines artístiques, realitzen rutes culturals i treballen al costat d’artistes i altres professionals de l’àmbit cultural.

El MACA, està realitzant des de l’1 de juliol, amb un gran èxit d’assistència, uns tallers artístics, dividits en blocs temàtics setmanals. La inscripció per a l’última setmana (del 22 al 26 de juliol) es pot realitzar en la web del museu fins dijous que ve 18 a les 14 hores. L’edat mínima és de 5 anys i la màxima de 12 i l’horari és de 9 a 14 hores amb una flexibilitat horària de mitja hora a l’entrada i a l’eixida.

INSCRIPCIONS

En el cas d’inscriure a més de dos germans/as, s’aplicarà un descompte de 5 euros a partir del preu original sobre el tercer, i així successivament.

MACA en www.maca-alicante.es