L’Ajuntament organitza ‘Estiu a Elda’ amb un ampli programa d’activitats d’oci cultural i alternatiu infantil i juvenil

L’Ajuntament organitza ‘Estiu a Elda’ amb un ampli programa d’activitats d’oci cultural i alternatiu infantil i juvenil

L’Ajuntament d’Elda, a través de les Regidories de Joventut i de Participació Ciutadana, organitza el programa d’activitats estiuenques ‘Estiu a Elda’. Es tracta d’una proposta d’oci cultural i alternatiu dirigida als més joves.

Els regidors de Joventut, Anabel García, i de Participació Ciutadana, Javier Rivera, al costat d’Alberto Bernabé, de l’associació ACME, han sigut els encarregats de donar a conéixer un programa que permetrà que els xiquets i xiquetes d’Elda puguen socialitzar amb els seus amics i aprenguen al mateix temps que es diverteixen, i també que els joves de la ciutat compten amb una oferta d’oci alternativa.

Anabel García ha afirmat que “hem treballat conjuntament per a oferir un programa d’activitats d’oci per tota la ciutat. Des de Joventut hem triat tres punts: Plaza Castelar, Sector 9 i Plaza Antonio Porpetta. En aquests punts es realitzaran activitats esportives i de percussió dirigides a joves”.

L’edil ha explicat que “en les instal·lacions del nou Skate Park es duran a terme tres jornades de batalles de gall, amb final el 2 de setembre. També realitzarem unes jornades de videojocs i jocs de taula, en col·laboració amb ACME, en la Plaça de la Ficia el 15 d’agost de 20.00 a 22.00 hores”.

Per part seua, Javier Rivera ha assegura que “des de la Regidoria de Participació ens hem encarregat de les activitats dirigides als més xicotets. El programa té un caràcter universal, flexible i inclusiu. Universal perquè les famílies podran accedir a aquest servei independentment dels seus recursos, perquè no es repercutirà cap cost. Flexible perquè les inscripcions s’han organitzat setmanalment, permetent així abastar més població, donant a les famílies major capacitat de gaudir del servei i combinar-lo amb les seues circumstàncies. I inclusiu perquè es desenvoluparan simultàniament en cinc zones diferents de la ciutat, amb l’objectiu de donar major proximitat a aquest pla”.

Rivera ha recordat que “per descomptat, es respectaran totes les condicions de seguretat marcades pel protocol sanitari de la Generalitat. Aquesta situació ens obliga a limitar la participació a 70 xiquets i xiquetes, d’entre 5 i 12 anys, cada setmana i que els participants hagen d’usar obligatòriament màscara durant el desenvolupament de les activitats”.

L’edil de Participació Ciutadana ha destacat que “el programa es desenvoluparà en 8 sessions de dues hores cadascuna, de 9 a 11 hores cada dilluns i dimecres des del 3 d’agost fins al 26 del mateix mes. Totes les activitats es desenvoluparan en espais públics, a l’aire lliure i amb ombra, disseminades en les cinc zones de barri de la ciutat”.

Javier Rivera ha detallat que “en la Zona I l’activitat tindrà lloc en la Plaça de Nova Fraternitat, en la Zona II en la Plaça de San Francisco de Sales, en la Zona III al Jardí del Peri, en la Zona IV es dividirà entre el Jardí de la Ribera i el Parc El Mere i en la Zona V al Parc de la Concòrdia. Com hem dit, les inscripcions seran setmanals i se centralitzaran a través de la Regidoria de Joventut”.

Finalment, el regidor de Participació Ciudada ha afirmat que “des del govern local continuarem treballant transversalment per a donar serveis a la població focalitzats en els interessos i necessitats de la ciutadania eldense. Ja comptem amb exemples molt positius, com l’Escola d’Estiu que va tindre un bon acolliment i ha ajudat a moltes famílies eldenses”.

Per part seua, Alberto Bernabé ha explicat que “realitzarem el 15 d’agost una jornada d’activitats relaciones amb videojocs, jocs de taula i cinema. Realitzarem un joc de mímica per equips, un joc de Pictonary, jocs de Pasapalabras i una xicoteta zona de beyblade o baldufes, entre altres activitats”.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X