L’Ajuntament de Villena ha escomés una sèrie d’actuacions de reparació i manteniment en les instal·lacions del Teatre Chapí, en matèria d’impermeabilització i il·luminació, executats amb els mitjans propis de la Brigada Municipal. L’edil de Cultura, Elena Benítez, va assenyalar que “tant en el Teatre com a casa de Cultura, aprofitem per a fer millores i preparar-nos per a dotar d’un millor servei una vegada que superem la situació de pandèmia. En el cas del Teatre, aquest tipus d’actuacions dignifiquen les seues instal·lacions i la confortabilitat d’aquest”.

En concret, i segons va explicar Benítez, els operaris han arreglat qüestions estètiques i desperfectes que estaven pendents. Una vegada solucionats els problemes d’impermeabilitat, s’ha acabat la reparació de buits i s’ha segellat els mateixos. A més, s’ha solucionat algunes filtracions en la zona de corredors de l’amfiteatre i a la sala d’assaig. Per a evitar futurs problemes s’ha creat una xarxa de reixetes per a fer més fàcil l’accés davant eventuals problemes de goteres com els ja solucionats.

En aquesta mateixa actuació, l’equip d’electricistes municipal també va substituir les lluminàries de façana de l’històric Teatre Chapí, que deslluïa l’aspecte exterior d’aquest.

L’edil va avançar que al llarg d’aquestes setmanes de situació de pandèmia des de la Regidoria de Cultura es continuarà amb actuacions d’aquest tipus en les instal·lacions municipals.