L’Alacantina, l’empresa coneguda com el ‘Amazon Alacantí’ que va nàixer durant la pandèmia per a promoure el consum del comerç local, proposa experiències 100% alacantines per a fomentar el turisme i oci local a través d’una iniciativa que recull més de cent activitats de més de 25 empreses repartides per tota la província.
“Si per alguna cosa és conegut el turisme a Alacant és per l’àmplia oferta d’activitats en oci i restauració, no obstant això, en algunes ocasions l’elecció del lloc al qual anar o el pla que fer pot resultar una tasca tediosa i complicada”, confessa Alexis Sanz, CEO de L’Alacantina. Per això, aquesta iniciativa naix amb l’objectiu de continuar promovent i donant visibilitat a tot el que ofereix la província d’Alacant tant a ciutadans com a turistes i visitants: “A través d’aquest projecte continuem promocionant el ventall tan ampli d’activitats que disposem a la província”, afig Sanz.
L’iniciatiu compte de 60 activitats disponibles de la mà d’empreses del sector alacantí com a parcs temàtics, entitats del món jogueter, o tastos de vi. Així mateix, també inclou activitats com a barranquisme, busseig, puénting, cursos de ceràmica o cuina, karting o gaudir dels millors capvespres entre moltes altres activitats.
Així mateix, moltes empreses han mostrat el seu interés en la iniciativa gràcies al programa d’hotels i centres turístics, així com també ho han fet grans actors del sector en el món hoteler i de la restauració amb la finalitat de potenciar la seua presència en el conjunt de municipis de la província. “Aquesta idea no sols és positiva per a la província, sinó que també ho és per a nosaltres, ja que ens permet reagrupar l’oferta en un format digital més còmode i fàcil d’utilitzar”, afig Alexis Sanz.