Un any més, el Parc dels Eucaliptus es va convertir en l’epicentre de les Festes de l’Albir, unes jornades que tinyen de color, llum i so la zona costanera de l’Alfàs del Pi en una celebració de l’estiu i de tot allò que ens caracteritza com a poble mediterrani. La regidoria de Festes i la Associació de Penyes Santíssim Crist del Bon Encert havien preparat un atractiu programa d’actes per a tots els públics, amb molta música, cercaviles, aperitius populars, atraccions aquàtiques per als xiquets, mascletás… D’aquesta manera, l’Alfàs del Pi celebrarà les seues tradicionals festes d’estiu.

Les Festes de l’Albir van arrancar el divendres 23, amb una cercavila nocturna del Carib amb batucada per a continuar amb una revetla popular al parc dels Eucaliptus amb l’orquestra Setena Avinguda. El dissabte 24, l’esplanada de la Casa de Cultura va acollir una exposició de cotxes i motocicletes antigues i després va haver-hi un recorregut pels carrers del municipi fins al Albir, on van quedar exposats al públic aquests vehicles històrics. Per als més xicotets va haver-hi món infantil aquàtic en l’avinguda Óscar Esplà, el dissabte en horari de matí i vesprada i, el diumenge, només al matí. Per a tots, va haver-hi un aperitiu popular a les 13.15 hores i a la vesprada, es va servir café i mistela per a tots els assistents. Després va començar el tardeo, que fué amenitzat per Alex Escribano i Dj Xinxeta.

A la nit, a les 23.30 hores, no va passar desapercebuda la mascletá nocturna, que es va disparar des del pàrquing del mercat ambulant municipal i que va ser a càrrec de la pirotècnia Ricasa.

El diumenge, últim dia de festes, es va celebrar la missa a l’Església Esperit Sant de l’Albir, mentre els xicotets gaudien d’una nova jornada d’atraccions aquàtiques en l’avinguda Óscar Esplà. La música la va posar el grup de flamenc pop Sauwy i, per a finalitzar, es va servir un vermut popular en la barra de la Associació de Penyes.