Paris Collage Collective és un portal especialitzat i també una comunitat internacional de collages tant analògics com digitals. Aquest és un projecte tutelat per la creativa i artista internacional Petra Zehner.

En el seu portal www.pariscollagecollective.com, es recopilen tots aquests treballes col·lectius i també existeix un directori d’artistes collagistas del tothom. Artistes Africans, d’Àsia, Austràlia, Europa, Nord America i Sud America, completen tot el directori d’artistes, entre el qual s’ha inclòs a l’alcoià Raül Llopis.

Paris Collage Collective és una comunitat en línia de creadors de collages que responen a desafiaments creatius habituals. Aquests desafiaments sorgeixen d’una imatge, i aquestes imatges solen ser de les seues col·leccions. Aquest projecte es va fundar en 2018 amb la intenció de poder connectar a diferents artistes, que sota la tècnica de collage han expressat de diferents formes les seues expressions, les seues tècniques, les seues habilitats, sempre amb matèries cel·luloses i marcant pas a base de corts, esquinçats i diferents composicions.

Raül Llopis

Raül Llopis i Palmer és un artista nascut en 1980 a Alcoi. Els seus orígens en el món de la creació artística estan lligats a la fotografia i el disseny. Posteriorment explora les videoinstal·lacions i les instal·lacions escultòriques, exposant dues propostes en dues ocasions i participant en diverses exposicions col·lectives.

Comptarà des d’ara amb un apartat en el Portal Paris Collage Collective. https://pariscollagecollective.com/raul-llopis-i-palmer

La seua tècnica o disciplina artística actual és el collage. L’obra realitzada per l’autor està influenciada per les tendències constructivistes i neoplatòniques de De Stijl, seguint els seus paràmetres estètics i desenvolupant-los a través de la tècnica del collage. Es presenta una sèrie de construccions que mostren els conceptes de la història de la ciutat i la seua economia, sintetitzats en línies harmonioses i tonalitats restringides. Es pot observar dins d’aquestes elegants composicions com la confluència entre concepte i objecte es produeix a través de la configuració i conjunció de les línies connectades amb el tractament de la matèria i els cromatismes.