El Centre Social Platja Albir acull divendres que ve, a les 22 hores, un concert d’àries d’òpera a càrrec del duo Amicis-*Ritis, de flauta i piano. Aquesta actuació forma part del cicle ‘Concertsa la lluna de l’Albir’, que es desenvoluparà durant els divendres del mes d’agost en diferents espais culturals del municipi.
Una iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs, amb la qual es pretén dinamitzar culturalment la zona de platja Albirara a l’estiu. Segons ha destacat l’edil del ram, Manuel Casado, es tracta de “proposar vetlades musicals protagonitzades per intèrprets de reconegut prestigi internacional”.
En aquesta tercera edició, els concerts se celebraran els dies 2, 9, 16, 23 i 30 d’agost, a partir de les deu de la nit. El cicle va començar de forma extraordinària divendres passat, amb l’actuació dels solistes -professors i alumnes- del trenta-uné curs internacional de música de l’Alfàs.
Aquest divendres serà el torn del duo format per Sacha de Ritis -flauta- i Michela De Amicis -piano-, que conjuminen experiència artística en un perfecte equilibri sonor. Un himne a l’òpera italiana interpretat amb brillant tecnicisme, que es podrà gaudir a partir de les 22 hores en el Centre Social Platja Albir.
La música folk, soul, rock, latin jazz i samba serà la protagonista el divendres 9 d’agost, amb el concert que oferirà el duo One Beat en el Museu a l’aire lliure Vila romana de l’Albir.
Per al divendres 16 s’ha programat un concert gratuït al carrer Federico García Lorca que serà a càrrec de Martegiani & Di Fulvio Duo -veu, guitarra i baix- sota el nom de ‘Carinhoso’.
El cicle ‘Concerts a la lluna de l’Albir’ continuarà el divendres 23 amb el duo de guitarres format per Ausiàs & Rubén Parejo en el Centre Social Platja Albir. Finalment, els encarregats de posar el punt final a aquestes vetlades musicals estiuenques seran el Duo Cuenca amb el seu espectacle de piano i ball ‘Spanish Music & Danse’, el divendres 30 d’agost.
“Amb aquesta tercera edició pretenem habituar a residents i turistes a gaudir de magnífics concerts, amb artistes de primer nivell, durant les nits d’estiu”, ha afegit Casat.
Les entrades -10 euros- es podran adquirir una hora abans de cada concert. L’organització del cicle, a càrrec de Joaquín Palomares, ha previst preus especials per a jubilats, pensionistes i joves, amb descomptes del 20%.