La companyia Melpómene representarà aquest divendres, a les 20 hores, a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi l’obra ‘La herencia’, una comèdia àcida de toc social i contingut LGTBI que penetra en el més profund de l’ésser humà. D’aquesta manera, l’Alfàs del Pi inicia la seua participació l’el segon Festival Provincial de les Arts Escèniques que promou la Diputació d’Alacant, gràcies al qual es podran celebrar en el municipi quatre espectacles culturals.

“Iniciem la nostra participació en aquest Festival amb una representació teatral dirigida al públic adult, a l’octubre la Casa de Cultura acollirà un espectacle circense i al novembre tindrem dansa i teatre infantil”, ha explicat el regidor de Cultura de l’Alfàs del Pi, Manuel Casado, després d’agrair a la Diputació d’Alacant l’ajuda rebuda, que permetrà desenvolupar aquests quatre espectacles en el municipi.

Melpómene Teatre naix en 1995 amb la intenció de consolidar-se com una companyia de permanent repertori i, fins a l’actualitat, han estrenat més d’una vintena d’obres. A la Casa de Cultura de l’Alfàs arriben aquest divendres amb ‘L’herència’, una divertida comèdia escrita i dirigida per José Manuel Vidal. L’obra ens acosta la vida de dues parelles a les quals se’ls presenta la possibilitat de rebre una herència d’un familiar amb el qual a penes tenen contacte. Una herència amb condicions molt particulars, ja que es veuran obligats a canviar la seua forma de vida, els seus costums i, fins i tot, la seua manera de relacionar-se amb els altres. José Vicente Soriano, Ernesto Només, Isabel Pardines, José Manuel Vidal, Lucía Iñesta i Ana Arias conformen el repartiment.

L’entrada és gratuïta. El regidor de Cultura recorda a la ciutadania que, com tots els esdeveniments culturals organitzats en el municipi, són d’estricte emplene els protocols sanitaris i de seguretat anticovid, amb aforament reduït, ús obligatori de màscares i de gels hidroalcohòlics, manteniment de la distància de seguretat, control de temperatura i presa de dades dels assistents.

El segon Festival Provincial de les Arts Escèniques continuarà a l’Alfàs del Pi el 15 d’octubre amb ‘Habitación 801’, de Lucas Locus, espectacle que combina teatre i circ. El 5 de novembre es representarà l’obra de teatre infantil ‘Protocolo Polo’, de la companyia alacantina Enclavats Teatre, i el 12 del mateix mes, ‘Clandestíno’, de la companyia OtraDanza.