L’Alfàs projectarà el documental guanyador d’un Goya ‘Biografía del cadàver d’una dona’ de Mabel Lozano

L’Alfàs projectarà el documental guanyador d’un Goya ‘Biografía del cadàver d’una dona’ de Mabel Lozano

L’Ajuntament de l’Alfàs del Pi ha programat per al pròxim 23 de març la projecció de ‘Biografia del cadàver d’una dona’, un curtmetratge documental de la directora, productora i actriu Mabel Lozano, que denuncia la situació de les dones víctimes de tràfic.
Aquest treball sobre el món de la prostitució va guanyar el Premi Goya al millor curtmetratge documental en 2021. Compte la història de la colombiana Yamiled Giralda, ex víctima de tràfic, testimoni protegit i assassinada en 2009 en Cordobilla (Navarra), davant el seu fill i per encàrrec del seu proxeneta al qual havia denunciat.
Fins a l’Alfàs del Pi viatjarà Mabel Lozano per a presentar el documental i parlar de tot el treball de recerca previ a la realització d’aquest curt.
Aquesta activitat, que tindrà lloc el dijous 23 de març, de 19 a 20.30 hores a la Casa de Cultura, arriba a l’Alfàs del Pi de la mà de l’àrea d’Igualtat de la Diputació Provincial d’Alacant, emmarcada en els actes commemoratius del 8M, Dia Internacional de la Dona.
Una iniciativa que pretén posar de manifest la terrible situació que pateixen milions de dones i xiquetes en el món que són explotades sexualment i que formen part d’aqueix enorme “mercat de compravenda de persones” convertit en un negoci enormement lucratiu per a les màfies que el dirigeixen.
De la mà de Mabel Lozano, guanyadora en 2021 del premi Goya al millor curtmetratge documental per “Biografia del cadàver d’una dona”, s’aprofundirà en el tràfic de dones amb finalitats d’explotació sexual i en contextos de prostitució, a través del visionat d’alguns dels documentals que, sobre aquesta temàtica, ha produït i dirigit.
Les persones que estiguen interessades a assistir a aquest esdeveniment han d’inscriure’s a través de la pàgina web https://escenarioscontralatratademujeres.es. La inscripció és gratuïta fins a completar aforament.
La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi, Rocío Guijarro, ha volgut animar a la població a assistir a aquesta interessant projecció, amb la qual es pretén augmentar la consciència sobre la greu vulneració dels drets que suposa el tràfic de dones amb finalitats d’explotació sexual.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X