L’aliança entre Verne Technology Group, Grupoidex  i L’Alicantinaper a potenciar la marca ‘Alacant’ ha resultat fructífera després de dos mesos d’unió. Actualment el marketplace compta ja amb més de 250 venedors adherits. Entre les noves incorporacions, destaquen companyies multinacionals i locals com a Canal Toys España, Berjuan, Turronesydulces.com, Juanfran Asencio, Menges de Deus, Xocolates Clavileño, Cellers Enrique Mendoza, Senyorius de Relleu, MimotoParking, Ulab Alacant i My Flats.

Amb això, l’únic marketplace de la província alacantina es posiciona com el lloc web òptim per a la posada en valor de la marca ‘Alacant’ a través dels petits i mitjans negocis que ofereixen productes d’origen alacantí i productes de l’exterior venuts en els comerços de la ciutat.

L’objectiu de L’Alicantina és proporcionar als comerços que s’unisquen a la plataforma una manera ràpida i senzilla per a comercialitzar els seus productes de manera en línia sense necessitat d’efectuar grans inversions ni haver de dominar en excés la tecnologia necessària per a aconseguir-ho. Actualment, supera l’oferta de 7.000 productes i serveis agrupats en més de 100 categories que inclouen: alimentació, calçat, moda, esports, joies, salut, cosmètica, productes tradicionals, turisme d’interior i activitats i experiències de la província.

Encara que segons explica el seu creador, Alexis Sanz: “la força no sols són els números si no la unió de la província comptant amb comerços anant des d’Elx a Xàbia i passant per Ibi, Onil i arribant fins a Muro de Alcoy.”