El Centro Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, acull l’exposició ‘Cartells de Cinema’ organitzada pel Museu Escolar de Pusol. La mostra està situada en la galeria comercial i en un local situat just enfront de la botiga de ZARA Man. Es podrà gaudir d’ella fins al 31 de març. Es tracta d’una vintena de afiches de cinema, la majoria d’elles procedents del Gran Teatre d’Elx. Una col·lecció de cartells que compta amb exemplars del període clàssic de Hollywood, de produccions espanyoles i de tots els gèneres cultivats als EUA al llarg de les dècades de 1920 i 1930.
Aquesta exposició va estar aquest nadal en el Centre Cultural ‘Les Clarisses’ i ara arriba a L’Aljub perquè així la puguen gaudir més persones. Amb aquesta iniciativa, el Museu Escolar de Pusol i el centre comercial volen mostrar la importància del cinema com a entreteniment i com a indústria, ja que els cartells de pel·lícules van ser, durant moltes dècades, el recurs publicitari més emprat per la indústria cinematogràfica. A més, la mostra es divideix en xicotets apartats temàtics on es pot veure l’estètica i les peculiaritats de cada cartell, veient així l’evolució del cartelismo des de 1920 fins a finals de la dècada de 1930. En el recorregut expositiu també hi ha un lloc especial reservat als programes de mà, hui dia en desús, que distribuïen els cinemes d’Elx en els seus limítrofs.
Conjuntament i vinculat a l’exposició, el Centre Comercial L’Aljub posa en marxa un concurs en xarxes socials, en el qual se sortejaran 10 entrades dobles per a anar als Cinemes ABC. Per a participar, els interessats simplement hauran de seguir la indicacions que es posaran en les xarxes i activar un cupó en l’app. A causa de les restriccions per la Covid-19, les últimes sessions per a poder acudir al cinema són les de les 19.00 o 20.00 hores. I és que malgrat la complicada situació, els cinemes continuen oferint el seu servei i tan sols han eliminat l’horari de l’última sessió.
http://www.cushmanwakefield.es – Twitter: @CushWakeSPAIN