El Centre Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, celebrarà els dies 23 i 24 d’abril el Dia Internacional del Llibre amb diverses i entretingudes activitats. El dimarts, dia de Sant Jordi, de 10.00 a 14.00 hores es repartiran 500 roses roges entre els client que visiten les instal·lacions. Durant la vesprada dels dos dies, de 17.00 a 21.00 hores es podrà gaudir de diferents iniciatives organitzades per l’Associació Literària i Cultural Escriptors en la seua Tinta, en el local que està enfront de Lefties.

Les activitats programades seran les següents: jocs de rol, lectures dramatitzades, recitals de poesia, cuentacuentos i exposició de llibres propis. Un variat repertori d’accions perquè puguen participar tots els membres de la família. D’aquesta manera, es pretén incentivar a la lectura, al mateix temps que es commemorarà la festivitat de Sant Jordi i també la mort de dos grans escriptors de la història de la literatura: Miguel de Cervantes i William Shakespeare.

Així mateix, es realitzarà un sorteig de dos lots de llibres. Aquest sorteig es durà a terme a través de fullets de participació que s’introduiran en l’urna que s’instal·larà en l’entrada del lloc on es realitzaran totes les activitats. El mateix dia 24 d’abril, un dels autors agafarà dues paperetes que contindran els noms dels guanyadors d’aquest literari sorteig.