Aquest dissabte 15 de juny, en el Centre Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, acull a l’agrupació de ballarins ‘La salsa al carrer’ que organitza una gran festa salsera per a celebrar que està a punt d’arribar l’estiu. La trobada espera reunir a més de 200 ballarins i comptarà amb les actuacions especials dels grups coreogràfics ‘Ladies de Pedro i Irene’ i de ‘Elx Love Company’. Tot això amenitzat amb la selecció musical de DJ Pepe Par.

Durant la cita del dissabte s’escoltarà i ballarà salsa i bachata. Com en ocasions anteriors s’esperen participants d’Alacant, Murcia i Albacete i l’horari previst serà de 19.00 a 22.00 hores en la plaça central. Una activitat en la qual tota la família podrà gaudir d’una vesprada plena de ritme i diversió. Aquest és la setena trobada que acull L’Aljub organitzat per ‘La salsa al carrer’.

D’altra banda, el Centre Comercial L’Aljub acull a l’ONG WWF Espanya del 12 al 15 de juny. Aquesta associació especialitzada en labors mediambientals està informant de la seua campanya de sensibilització. El seu horari és de 16.00 a 21.00 hores en la plaça central i el dia 15 de 10.00 a 21.00 hores, en la zona entre Zara Home i Mango.