El Centre Comercial L’Aljub patrocina el 20º Festival de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’, que després de dues dècades s’ha convertit en una cita ineludible tant per a joves promeses, com para guitarristes de renom. El certamen il·licità està organitzat per l’Associació de Guitarristes Música Oberta i se celebrarà a Elx del 20 al 28 de juliol, un dia més que en edicions anteriors a causa de l’èxit creixent que presenta cada any i a la celebració de l’aniversari.

Un total de set, són els concerts del Festival de Guitarra, que es realitzaran en el Claustre de San José a les 21.30 hores, sent alguns gratuïts, a excepció de: el concert d’Eduardo Baranzano, el dissabte 21; el de David Martínez i José Luís Morillas, el divendres 27; i el de Olalla Alemany i Jan Van Outryve, el dissabte 28, tots ells amb entrada de 6 euros. D’altra banda, el concert d’Álvaro Pierri, el dimarts, costarà 10 euros. No obstant açò, es pot obtenir un abonament per als quatre espectacles per 20 euros.

Per a ajudar en la difusió del festival, el Centre Comercial L’Aljub ha engegat una promoció especial en Facebook que té vigència des del 19 de juliol. A través d’ella es va a sortejar entre els participants tres abonaments dobles per a poder gaudir al complet d’aquest certamen estival.

A més, com és habitual, el festival comptarà amb cursos especialitzats impartits per prestigiosos docents, com: Álvaro Pierri, Margarita Escarpa, David Martínez, Eduardo Baranzano i Pedro Jesús Gómez. I tampoc es pot oblidar, que enguany se celebra el VI Concurs de Música de cambra amb Guitarra i el XV Concurs Internacional de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’. Amb aquest patrocini, el Centre Comercial L’Aljub renova el seu suport i confiança amb el Festival de Guitarra, una dels senyals culturals de la ciutat il·licitana a l’estiu.