El Centro Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, es converteix en patrocinador per quart any consecutiu de la 44a edició del Festival Internacional de Cine Independiente de Elche (FICIE). Enguany, el certamen organitzat per la Fundació Mediterráneo, se celebrarà en el Hort del Xocolater del 16 al 23 de juliol. L’Aljub afig aquesta acció al seu projecte ‘Origen’, secundant d’aquesta manera el compromís 4 dels ODS de Nacions Unides: ‘Educació de qualitat’. Gràcies a aquesta iniciativa s’està fomentant la cultura a través de la promoció del cinema.

A més, els clients que accedisquen a les xarxes socials durant els pròxims dies, podran participar en el sorteig de 6 entrades (3 entrades dobles) per a veure el Festival, tant els dies de projecció com la gala de clausura. D’igual forma, amb la intenció de donar major visibilitat al FICIE, L’Aljub està projectant en la pantalla gegant del centre comercial, el cartell de certamen i els vídeo resums de la 42a i 43a edició.

La principal novetat és que enguany L’Aljub participarà en la secció especial no competitiva Mostra’t. El centre comercial projectarà una pel·lícula protagonitzada pel projecte solidari ‘Origen’. En ella es recull tota la labor social que s’està duent a terme gràcies a aquest projecte, des del confinament a l’actualitat. Aquesta edició del FICIE compta amb prop de 2.300 curtmetratges, de 47 països diferents i s’han seleccionat 88 treballs que són els que entren a concurs.

El Centre Comercial L’Aljub està compromés amb el projecte ‘ORIGEN’ que suposa un canvi social, mediambiental i econòmic emparat en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU. http://www.cushmanwakefield.es – Twitter: @CushWakeSPAIN