L’àngel de la Magrana, portant la palma, és la imatge triada enguany per al cartell anunciador de les representacions del Misteri d’Elx de 2019. La peça és obra de l’artista Maria Dolores Mulá, qui ha utilitzat els tons blaus en la seua obra per a recordar el color original de la Mangrana, que evocava a un núvol. 
El cartell ha sigut presentat a la Casa de la Festa. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Carlos González; el president executiu del Patronat del Misteri d’Elx, Francisco Borja; el rector de la basílica de Santa María, Ángel Bonavía, i de Carolina Martínez, la presidenta de la comissió d’activitats culturals del Patronat, a més de la mateixa María Dolores Mulá. 
Tots els assistents han destacat que l’obra transmet l’emoció pròpia del moment que evoca, un dels més simbòlics de la representació. Al mateix temps, representa l’amor que l’autora assega per la Festa. En aquest sentit, han posat en valor la intensitat de la imatge i l’originalitat de la tècnica utilitzada, pel que fa als cartells amb els quals el Misteri ha contat al llarg de la història.
Per part de les diferents entitats presents en el Patronat del Misteri d’Elx s’ha volgut agrair a l’artista la labor que ha realitzat i la contribució que enguany especialment duu a terme per a aquesta edició de les representacions del Misteri d’Elx.

Cartell Misteri 2019 obra de Maria Dolores Mulá

Cartell Misteri 2019 obra de Maria Dolores Mulá