El pròxim 30 d’agost, des de les 20 h., La Llar torna obrir les seues portes, transformant-se durant uns dies en espai expositiu efímer per a acollir la quinzena edició de les exposicions col·lectives que any rere any vénen organitzant en l’estudi.

Des de la primera exposició en 2010, l’objectiu sempre ha sigut donar a conèixer l’obra i projectes dels artistes participants, acostant els seus treballs als visitants anara dels circuits oficials d’exhibició. Vuit anys, i quinze exposicions, en les quals La Llar ha vist penjades en les seues parets obres d’artistes novells que exposaven per primera vegada, i d’artistes ja consagrats.

La major satisfacció que tenen durant aquest temps ha sigut comprovar la gran afluència de visitants, que exposició després d’exposició, han passat per la sala, convertint durant uns dies les exposicions en un punt cultural de referència a Villena i apreciant el treball i dedicació dels artistes participants.

En aquesta ocasió són quinze els artistes participants: alguns s’estrenen en La Llar, com a Pepe Francés o Miguel López, que ens mostraran sengles treballs fotogràfics. També és el cas de Ruiz Ibányez, que planteja algunes de les seues obres pictòriques. Altres artistes, són habituals de les nostres exposicions: Mar Gisbert, Antonio Azorín o José Antonio Gil.

Com en altres ocasions, la mostra comptarà amb treballs que van des de la pintura a la fotografia, passant pel còmic i la il·lustració.

Com a novetat, es duran a terme diverses projeccions audiovisuals:

  • “Mostres 3D”, de Pedro García
  • “En línia”, projecte rotoscópico de Mar Amorós
  • “Els alquimistes i el cor d’or”, pro- yecto d’animació de Gaspar Satorres
  • “Críptidos”, curt animat stop-motion de Gaspar Satorres, Mar Amorós i Antonio Morales.

En aquesta edició els-as artistes convidats-as són José Antonio Gil, Ana Tomás Mar Amorós, Antonio Morales, Mar Gisbert, Gaspar Satorres, Pedro García, Ángeles Martínez, Judith Samper, Pepe Francés, Miguel López Antonio Azorín, Rosana González, Ruiz Ibányez i Judit Martínez.

L’adreça de “El Hogar” és Av. de la Constitució, 64 de la ciutat de Villena.