Dissabte que ve 27 de març de 2021 s’inaugura l’exposició Palmerea y + de l’artista il·licitana María Durá. En ACAS. Elx. Alacant.

Durá va començar la seua formació artística a molt primerenca edat en diversos tallers i acadèmies, entre ells la Escola de L’Hort del Xocolater, fins a acabar llicenciant-se en Belles arts per la Universitat Politècnica de València, després de la qual cosa ha continuat formant-se al costat d’artistes.

La pintura ho és tot, és la seua vida, la seua passió, és la forma que té d’observar i entendre el que li envolta i d’expressar el que sent, és el seu llenguatge. Amb les seues obres parla sobre la naturalesa, que és la seua font d’inspiració, i sobre les emocions que a ella li provoca. Li fascina tot d’aquesta, els colors, la vida, els canvis que es produeixen, la seua força. Tracta de transmetre tot això en una pintura figurativa, plena d’impressions, gestual i matèrica, en la qual la llum i el color prenen un paper molt important.

En aquesta ocasió, l’artista posa el seu focus en el paisatge il·licità i especialment en les palmeres.

Per a aquesta mostra expositiva ha treballat, a més de les seues obres habituals amb el format de grans dimensions, unes altres de xicoteta grandària que es podran contemplar en les dues sales, ACAS i ACAS_*basement.

L’exposició s’inaugurarà dissabte que ve, dia 27 de març, a les 11.30 h. en ACAS (Ángel Castaño Art Space). Plaza de Sant Joan, 1 d’Elx i romandrà fins al diumenge, 2 de maig de 2021.

Horaris: Matins de dimecres a dissabtes d’11.00 a 14.00.

Altres horaris amb cita prèvia.

Més informació:

ACAS

M 646089519

angelcastanyoartspace@gmail.com