El turisme a Espanya pot veure’s afectat pel coronavirus. Si tan vulnerable és i tantes arestes té, aquest dimecres 4 de març a les 20.00 hores, la sessió «Turisme i Art» en l’edifici del carrer Sant Ferran de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant de la Universitat d’Alacant pot donar algunes claus fonamentals sobre la realitat d’un dels sectors

 José Fernando Vera Rebollo

José Fernando Vera Rebollo

econòmics principals a la província d’Alacant. José Fernando Vera Rebollo, catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional i coordinador del programa de Doctorat en Turisme de la UA, hi aprofundirà, acompanyat de l’artista visual María Moldes. L’artista descobrirà a DivulgArte la seua obra més pròxima a aquest àmbit.

El cicle, que al febrer va iniciar la seua marxa a la Seu Universitària de la Vila Joiosa, continua aquest dijous dia 6 de març, a les 19.00 hores a Vilamuseu, amb el professor titular de Botànica de la UA i director de l’estació biològica Jardí Botànic de Torretes (CIBIO-UA), Segundo Ríos Ruiz i l’artista plàstica Miriam Martínez Guirao; una oportunitat per a assistir a la sessió «Botànica i Art», estrenada a la Seu d’Alacant el 2016, però que ara torna amb novetats.

DivulgArte va començar la cinquena edició al gener a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. El retorn ha portat diverses novetats, com la inclusió de la música i la fotografia, i l’estrena a la Vila Joiosa.

Les sessions començaran a les 20.00 hores a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. Botànica i Art, a la Seu Universitària de la Vila Joiosa, seran a les 19.00 hores.