L’artista local Susi Verdú inaugura l’exposició Terra, aquest dissabte 27 de maig, a les 18:30h, a la sala Vicente Poveda del Centre Cultural de Petrer.

Fernando Portillo, regidor de Cultura, ha mostrat especial interés i il·lusió per l’estrena d’aquesta exposició temporal, ja que és el debut de Susi Verdú com a expositora a Petrer, i ha animat a tots els veïns i veïnes de la ciutat perquè mostren el seu suport assistint a aquesta.

L’artista ha agraït el suport del regidor i de l’Ajuntament per a la seua primera exposició: “sou, com a ajuntament, un exemple per a la comarca, tant de bo tots els ajuntaments s’implicaren tant en la cultura com ho fa est”.

En referència a la seua obra, Susi Verdú ha dit que “exprés amb el pinzell el que no puc expressar amb veu; soc tímida i em costa parlar, però amb els pinzells em deixe portar”. Ha volgut destacar que en cada quadre estan les seues emocions i que vol que el públic puga sentir quan els veja el mateix que ella ha sentit mentre els pintava. Per a l’artista: “TIerra és renàixer, i tot el que aqueixa paraula implica”.

L’exposició, composta per 32 peces, en la seua majoria paisatges, podrà visitar-se des del mateix dissabte 27 de maig, fins al pròxim 11 de juny, amb un horari de visites de dijous a diumenge de 18.00 a 20.00 hores.