El creador villenense es troba amb l’alcalde de Villena, Fulgencio Cerdán
L’artista urbà, Antonio Marest, ha sigut rebut per l’alcalde de Villena, Fulgencio Cerdán, amb qui ha departit sobre les últimes experiències i treballs del creador – nascut a Villena – en els últims mesos. Aprofitant la trobada, Marest va signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Villena.
Per a Cerdán, “aquesta visita – quasi improvisada – és part del retorn del nostre artista més internacional a la seua ciutat natal, amb qui he compartit una estona i departit amb ell sobre els seus últims treballs i experiències en diferents països”. L’alcalde va assenyalar el “magnífic any que està vivint l’artista villenense, amb treballs molt importants a tot el món i amb un reconeixement mundial en l’àmbit de l’art urbà”.
Marest és un dels artistes urbans més importants del moment, treballant en diferents països del món, on destaca pel valor que té als Estats Units. En aquest país ha generat interessants projectes per a les grans marques en diferents ciutats, però és a Miami on el seu treball ha impactat amb més força.
L’alcalde de Villena va recordar que l’artista ja va deixar la seua empremta a la ciutat amb un “excel·lent mural”, perquè “Villena no pot aspirar a ser ciutat cultural, dins i fora de la Comunitat Valenciana, sinó té una dels murals que crea Antonio Marest pel món. La seua obra està en les principals capitals del món, però també a Villena”.