L’Arxiu Municipal d’Alacant commemora aquest dimecres el 533 aniversari del nomenament d’Alacant com a ciutat amb la inauguració d’una exposició sobre les diferents ubicacions d’aquesta dependència de l’Ajuntament que custodia la història de la capital alacantina. L’acte ha comptat amb l’assistència de la regidor de Cultura Nayma Beldjilali, que ha seguit amb interés les explicacions de la responsable de l’Arxiu, Susana Llorens, sobre els documents facsímils dels reis Alfons X el Savi (segle XIII) i de Fernando el Catòlic i el privilegi de concessió de títol de ciutat a la vila d’Alacant de 26 de juliol de 1490 que es mostren en la vitrina plana de la sala d’investigació de la planta baixa i els originals de la qual es custodien en els seus depòsits documentals.

També en les parets d’aquesta sala d’investigació es mostra l’exposició «L’Arxiu Municipal i les seues diferents ubicacions. Una Història en imatges»; una selecció d’imatges dels llocs antics i moderns en els quals ha estat situada aquesta dependència municipal que guarda la història de la ciutat d’Alacant (reportatges dels fotògrafs Francisco Sánchez, Francisco Cutillas i Ernesto Caparrós).

L’exposició podrà visitar-se fins al 15 d’agost a la Sala d’investigació planta baixa de l’Arxiu Municipal de 10 a 13 h. de dilluns a divendres.