Les Jornades Internacionals de Guitarra reuneixen a Elda a alguns dels millors intèrprets del panorama internacional

Les Jornades Internacionals de Guitarra reuneixen a Elda a alguns dels millors intèrprets del panorama internacional

La regidora de Cultura, Rosa Vidal, al costat del músic Pepe Payá, ha anunciat la celebració de les XI Jornades Internacionals de Guitarra que comencen el pròxim 18 d’octubre i es prolongaran fins a finals de novembre. Rosa Vidal ha fet referència al conveni que la Regidoria de Turisme té amb PIMA (Associació de Guitarra Clàssica) de 2.000 euros i a la dotació per a aquest esdeveniment de 1.500 euros. “3.500 euros és l’import total que la Regidoria de Cultura fa per a aquest esdeveniment”, ha declarat Vidal.

“Aquestes jornades engloben a músics de moltíssim talent i estaran descentralitzades, ja que les actuacions se celebraran en diferents espais d’Elda”, ha continuat.

Així mateix, l’edil ha agraït a PIMA i a Pepe Payá la labor que fan “per la promoció de la cultura i en concret d’aquest instrument que és la guitarra. Sumat a l’esforç que fan en contactar amb tots els artistes i per a crear aquest panorama musical que veurem des del divendres 18 d’octubre fins al 24 de novembre”.

Pepe Payá assegura que “estem molt contents des de l’associació per veure com van creixent aquestes jornades. Enguany se celebren 8 concerts gràcies al conveni que tenim amb l’Ajuntament d’Elda i el Teatre Castelar, que s’ha sumat a l’aportació econòmica”.

 

 

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X