La regidora de Cultura, Rosa Vidal, al costat del músic Pepe Payá, ha anunciat la celebració de les XI Jornades Internacionals de Guitarra que comencen el pròxim 18 d’octubre i es prolongaran fins a finals de novembre. Rosa Vidal ha fet referència al conveni que la Regidoria de Turisme té amb PIMA (Associació de Guitarra Clàssica) de 2.000 euros i a la dotació per a aquest esdeveniment de 1.500 euros. “3.500 euros és l’import total que la Regidoria de Cultura fa per a aquest esdeveniment”, ha declarat Vidal.

“Aquestes jornades engloben a músics de moltíssim talent i estaran descentralitzades, ja que les actuacions se celebraran en diferents espais d’Elda”, ha continuat.

Així mateix, l’edil ha agraït a PIMA i a Pepe Payá la labor que fan “per la promoció de la cultura i en concret d’aquest instrument que és la guitarra. Sumat a l’esforç que fan en contactar amb tots els artistes i per a crear aquest panorama musical que veurem des del divendres 18 d’octubre fins al 24 de novembre”.

Pepe Payá assegura que “estem molt contents des de l’associació per veure com van creixent aquestes jornades. Enguany se celebren 8 concerts gràcies al conveni que tenim amb l’Ajuntament d’Elda i el Teatre Castelar, que s’ha sumat a l’aportació econòmica”.