Ángel González, actual President de l’Associació 361º i Paco Barber, Director Académico de Coco School, han formalitzat la signatura d’un nou conveni de col·laboració entre totes dues entitats.

El mateix, subscrit amb l’objectiu de promoure i reforçar les àrees professionals i educatives del sector de la publicitat, la comunicació i la creativitat de la província, ofereix tant als socis de la 361é com als seus familiars en primer grau una sèrie de descomptes en els diferents programes formatius plantejats per Coco School.

Així, els màsters presencials comptaran amb un 40% de descompte, mentre que els màsters online gaudiran d’un 30% i els cursos d’especialització professional un 20%.

A més dels esmentats descomptes, el conveni signat contempla la col·laboració de l’Associació 361é i Coco School a l’hora d’impulsar diferents accions i iniciatives que posen en valor i milloren el sector de la comunicació, la publicitat i la creativitat de la província d’Alacant.

Aquesta nova col·laboració s’emmarca en el context d’una nova etapa per a l’Associació 361é en la qual la nova junta directiva planteja una entitat més dinàmica, rellevant i ajustada a les necessitats dels seus socis i del propi sector.