L’Associació de Lectors de Còmic de Novelda, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i el Consell de la Joventut, organitza les huitenes jornades NoveldaCómic, que es desenvoluparan el cap de setmana del 29 i 30 de novembre.

El divendres, 29 de novembre, a les huit i mitja de la vesprada, en la llibreria La Faràndula, s’inauguren les Jornades amb la presentació de la segona edició de la revista Agorama. La programació continuarà el dissabte, des de les 10:00h, a la terrassa del Café Bar Parada, amb un apericómic en el qual tindrà lloc una trobada informal entre autors i lectors i es durà a terme una batalla de dibuixants, assenyalava Ana Valero, presidenta de l’Associació de Lectors de Còmic de Novelda. Les Jornades es clausuraran el mateix dissabte, a partir de les 17.00, en el Centre Cultural Gómez-Tortosa, amb una trobada d’autors en el qual participaran l’escriptor, guionista i fotògraf Fali Ruíz Dávila, Vicente Cifuentes, dibuixant de DC Comics i Ángel Muñoz, que presentarà la seua última obra Objectiu Hedy Lamarr.

Cristina Navarro, regidora de Cultura, animava a participar en una activitat interactiva, on es podrà intervindre i preguntar, oberta per a tot el que vulga participar”.