La arribada del mes d’abril porta amb si la celebració de la IV Quinzena Cultural programada per l’associació eldense d’escriptors Gramàtica Parda, que aquesta ocasió porta per títol ‘Els teus pinzells i les meues paraules’. El títol d’aquesta edició no podia ser més revelador, ja que totes les activitats programades fins al 14 d’abril tenen la intenció de fusionar aquestes dues branques de l’art, la pintura i les paraules, a través de diversos recitals de narrativa i poesia que en alguns casos estaran acompanyats per obres pictòriques d’artistes d’Elda.

Els llibres prendran la Gran Avinguda d’Elda durant el dissabte 13 d’abril de 10 a 14 hores per a deixar pas aqueixa mateixa vesprada (18 hores) a la presentació del llibre ‘Entre croades’ de Mari Cruz Pérez, en un acte que acollirà el Centre Cultural de Petrer. Amb l’arribada del diumenge dia 14 es posarà el fermall d’or a aquesta IV Quinzena Cultural de Gramàtica Parda a través d’un passeig literari que arrancarà a les 17 hores en la Plaça Castelar que finalitzarà a les 19 hores en els Salons Princesa amb el lliurament de premis ‘Gramat’.

En aqueix sentit, la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Elda, Nieves López, ha agraït ‘”la força de voluntat que demostra Gramàtica Parda, involucrant-se cada vegada més per a engrandir la cultura d’Elda i comarca”, mentre que la presidenta de l’associació, Victoria García, ha destacat el lema triat per a aquesta quinzena cultural: “Moltes vegades, per a conéixer el que hi ha darrere d’una imatge fan falta també les paraules”