L’Associació Huellas de Mujer l’Alfàs del Pillança la tercera convocatòria d’arts visuals HuellArtsDigital

L’Associació Huellas de Mujer l’Alfàs del Pillança la tercera convocatòria d’arts visuals HuellArtsDigital

Coincidint amb la commemoració del 8M, Dia Internacional de la Dona, l’Associació Huellas de Mujer ha llançat la tercera Convocatòria d’Arts Visuals HuellArtsDigital, un concurs que naix amb la finalitat de promoure l’art contemporani com a manifestació cultural de la societat, estimular la reflexió de la dona en l’actualitat, impulsar la pràctica artística i afavorir la inserció de les noves creadores en el món de l’art.
Aquesta iniciativa va dirigida a dones creadores que residisquen a Espanya. Únicament es podrà presentar una obra o sèrie per persona, que hauran de ser originals i inèdites. El jurat seleccionarà 15 obres i concedirà tres premis dotats de quantia econòmica: 500 euros per al projecte guanyador, 350 euros per al segon i 150 euros per al tercer.
El termini de presentació d’obres es va obrir el 8 de març i es prolongarà fins al 30 d’abril de 2023. Es realitza a través de correu electrònic a l’adreça huellarts@huellasdemujer.es, en un únic arxiu en PDF. Si el format és audiovisual es pot adjuntar un enllaç.
La decisió del jurat es donarà a conéixer el 12 de maig a través de la web de l’associació (www.huellasdemujer.es). Les obres seleccionades es mostraran en una exposició virtual. Huellas de Mujer també editarà un catàleg que es publicarà de manera virtual.
Les bases d’aquest concurs d’arts visuals s’han donat a conéixer hui, Dia Internacional de la Dona, en tractar-se d’una iniciativa emmarcada en els actes commemoratius del 8M. La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi organitza la programació d’activitats de la Setmana de la Dona, en col·laboració amb diferents associacions i col·lectius del municipi.
Petjades de Dona és una entitat d’àmbit nacional que ha fixat la seua seu a l’Alfàs del Pi. Fundada en el primer trimestre de 2016, aquesta associació s’ha marcat com a principal objectiu donar visibilitat i recalcar el protagonisme de les dones en el passat, mostrar les petjades que han deixat en la història, especialment en el món de la cultura i la ciència.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X