L’associació juvenil la comarca organitza “La Comarcón a casa” per streaming durant els dies 2 i 3 de maig

L’associació juvenil la comarca organitza “La Comarcón a casa” per streaming durant els dies 2 i 3 de maig

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Torrevieja, Domingo Paredes, informa que el pròxim cap de setmana (dissabte 2 i diumenge 3 de maig), l’associació juvenil “La Comarca” de Torrevieja organitza per streaming l’esdeveniment “Comarcón a casa: jornades d’oci alternatiu” des de les xarxes socials de l’associació juvenil, coorganitzadors de l’esdeveniment juntament amb la Regidoria de Joventut, d’oci alternatiu i gratuït més gran de Torrevieja i un esdeveniment referent a nivell nacional, movent entre 6.000 i 7.000 persones en les últimes dues edicions.

Enguany, i davant la impossibilitat de realitzar La Comarcón per l’Estat d’Alarma pel Covid-19, es va decidir posposar l’esdeveniment a una data per determinar, probablement després de l’estiu.

És pel que la La Comarca, amb el seu president Sergio Ros al capdavant, es va idear organitzar aquestes jornades virtuals, per a compensar i pal·liar aqueixa demanda d’oci de molts joves amants d’aquest gènere i que s’havien quedat amb moltes ganes de celebrar-les.

Domingo Parets ha informat que hi haurà gran quantitat d’activitats durant tot el cap de setmana, destacant tornejos de videojocs, rol interactiu i online, xarrades, quiz i directes, entre altres, completant un variat programa.

Es podran seguir des de les xarxes socials de la Comarca com @lacomarcon en Instagram, Facebook, i twitter i en la web de l’associació juvenil  https://lacomarcon.com/noticias/comarcon-en-casa-2-y-3-de-mayo/.

Més informació per whatsapp en el 606055291 de la Regidoria de Joventut i per missatge privat a través dels canals de xarxes socials de Torrevieja Joventut.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X