L’Auditori ADOC d’Elda acull aquest dijous la representació de ‘En busca de la felicidad’, obra teatral escrita i interpretada per la comunitat educativa de l’IES Monastil

La comunitat educativa de l’IES Monastil representarà l’obra teatral ‘A la recerca de la felicitat’ dijous que ve, 11 de juliol, a les 19.30 hores a l’Auditori ADOC. “L’obra suposa un viatge per l’emoció. Amb rerefons històric és, sens dubte, una peça teatral singular, radicant part de la seua peculiaritat a ser una obra original, escrita, dirigida i interpretada per al voltant de cinquanta membres de la comunitat educativa de l’IES Monastil, sense experiència artística: professorat, alumnat, familiars. Personatges creats amb pinzellades biogràfiques de cadascun d’ells”, ha explicat la guionista, directora i professora, Noemí Catalán.
Per part seua, l’edil de Cultura, Iñaki Pérez, ha mostrat el seu suport a aquesta iniciativa “que acosta el teatre als més joves i els fa partícips d’ell i no sols espectadors”.
A més, aquesta activitat en la qual l’alumnat i familiars “han participat en la seua creació i en la representació, és molt beneficiosa i una gran eina per a treballar la comunicació, desenvolupar l’empatia, en posar-se en la pell d’un personatge amb unes característiques concretes i potenciar la creativitat i la imaginació”, ha assenyalat el regidor.
Finalment, l’edil ha felicitat la comunitat educativa per aquesta iniciativa i ha animat a la ciutadania a gaudir d’aquesta obra teatral i a celebrar la cultura “participant d’ella i secundant-la”.