El dissabte 16 de març, a les 20.00 hores, l’Auditori ADOC d’Elda li donarà la benvinguda a la primavera de la mà de l’Orquestra Simfònica del Teatre Castelar. Aquest concert per a violoncello i orquestra en si menor és el quart de la temporada titulada ‘Orígens’, amb Huité Peiró com a director artístic i titular. Les entrades es poden obtindre per internet en instanticket.es.

“La OSTC mostra el gran talent que posseeix en cada actuació”, ha afirmat el regidor destacant que “Elda compta amb aquesta temporada simfònica cada any, mostrant la qualitat cultural que ofereix la ciutat”.

D’altra banda, el Teatre Castelar inaugurarà la primavera el pròxim 17 de març amb un concert de la AMCE Santa Cecilia en el qual també participarà la banda de la Societat Unió Musical La Canyada. El concert donarà principi a les 12.00 hores i l’entrada és gratuïta amb invitació, que podrà aconseguir-se en línia en servientradas.com

El regidor de Cultura., Iñaki Pérez, acompanyat pel director de la AMCE Santa Cecilia, David Mancera, ha presentat aquest concert animant a «la ciutadania des de la Regidoria de Cultura a assistir a aquest concert amb la Santa Cecilia, que sempre és present en els esdeveniments destacats d’Elda i és una peça clau del nostre patrimoni cultural».

“Des de la Regidoria de Cultura animem a la ciutadania a assistir a aquest esdeveniment, un concert de qualitat del qual segur gaudiran amb sintonies que tots i totes coneixem i ens traslladen a eixos moments primaverals”, ha assenyalat l’edil de l’àrea, Iñaki Pérez.