La campanya de ‘Teatre Escolar’ de l’Auditori de Torrevella es transforma enguany en ‘Programació Infantil’. El tercer diumenge de cada mes, entre octubre i maig, l’auditori presenta huit espectacles familiars. Entrades ja a la venda en www.auditoriotorrevieja.com.

L’Auditori de Torrevella continua apostant per fomentar la cultura entre els xiquets i xiquetes. Si en anteriors temporades ho feia a través dels centres educatius, amb la Campanya de Teatre Escolar, en aquesta ocasió ho fa presentant una àmplia oferta lúdic educativa amb la programació de huit funcions dedicades al públic familiar. Circ, teatre, dansa, titelles o màgia són algunes de les representacions programades per a aquesta temporada. Tota la programació tindrà lloc el tercer diumenge de cada mes, a les 12.00 hores.

Les representacions arranquen el diumenge, 18 d’octubre, amb ‘Núvol, núvol’, una funció de titelles i objectes. El 15 de novembre aquesta programada ‘Bambolina i el circ’. El 20 de desembre serà el torn del teatre amb ‘El tambor de Cora’. Ja el 17 gener començarà el nou any amb un espectacle de dansa i teatre, ‘La bambolla de Julia’. El 21 de febrer es podrà gaudir de la funció ‘Móbil’, el 21 de març de ‘El país de Babia’ i el 18 d’abril de ‘Nautilus. 20.000 llegües de viatja submarí’. Conclourà la programació el 16 de maig amb l’espectacle ‘Dies de nocilla i màgia’.

Les entrades estan disponibles en www.auditoriotorrevieja.com. Presencialment es poden adquirir en el Centre Verge del Carmen de Torrevella, d’11.00 a 14.00 hores i dues hores abans de l’espectacle en la pròpia taquilla de l’auditori. Preus: 6 euros (infantil), 10 euros (adult).

‘La burbuja de Julia’