L’Auditori de Torrevella ha preparat un munt de sorpreses per a agrair als més xicotets el bé que s’han portat durant el confinament. Aquest dissabte, 18 de juliol, a partir de les 19.30 hores arriba el primer espectacle després de l’obligada inactivitat provocada per la pandèmia. Diverteix-te amb nosaltres! és un espectacle amb: una cercavila circense, pomperos, un espectacle de percussió, contacontes i el musical infantil ‘Vamos a la granja’.

La festa començarà a l’entorn de l’auditori, a les 19.30 hores, amb diverses i entretingudes actuacions. El ritme i la música d’aquesta festa infantil seran a càrrec de Kilombo Kilombé, un grup de percussió amb una identitat brasilera que mescla diferents estils de músiques del món. El grup busques arrancar somriures al públic i junts poder bategar amb cada colp de tambor. Una experiència per a tots els públics i que no deixarà indiferent a ningú.

L’exterior de l’auditori també donarà la benvinguda a les famílies amb els Pomperos, que oferiran un espectacle molt original, fresc i divertit que agrada a tothom, on aquests increïbles éssers volant sobre el cel crearan un ambient màgic i espectacular. Pompes gegants, pluges de pompes xicotetes i bambolles amb fum delectaran a tots.

I l’animació en l’exterior la completarà Wen Animacions, que portarà a l’auditori una cercavila nòmada circense. Funcionarà com un espai de sorpresa i màgia a peu de carrer en un racó inesperat. Una xicoteta exhibició de monociclos, malabars, xanques i diàbolo que relatarà com l’esport, la pràctica i els somnis són capaços d’amb un simple moviment de cos o un mecanisme motriu arrancar en l’espectador un somriure, una expressió de sorpresa o un aplaudiment.

Ja a les 20.00 hores, en l’hall de l’auditori, els xiquets podran escoltar un Contacontes. Mariano Martínez conta històries divertides, amb participació col·lectiva, jocs, cançons i embarbussaments. A través dels personatges i de les situacions dels contes, s’obrirà al xiquet un ampli ventall de possibilitats que l’ajudaran a connectar el món de la fantasia i amb el seu propi món, estimulant la imaginació i la capacitat de resolució de problemes.

I com a fermall final, a les 21.00 hores, a la Sala Simfònica, les famílies es podran divertir amb Cantamúsicos i el seu espectacle ‘Anem a la granja’. Un musical diferent i divertit perquè gaudisca tota la família, amb cançons conegudes pels més xicotets de la casa. L’escenari es transformarà en una granja on aniran eixint tots els animalons presentats per granger, l’oncle Juan i els seus nebots, també apareixerà el llop, que sempre l’està embolicant-lo tot.

L’auditori ha desinfectat totes les seues instal·lacions i ha establit un aforament reduït al 50% de la capacitat de la sala (470 entrades a la venda), per a mantindre les distàncies de seguretat, amb possibilitat d’agrupar-se per nuclis familiars. Obligatori l’ús de màscara dins de les instal·lacions. Entrades a la venda en www.auditoriotorrevieja.com i dues hores abans de l’espectacle en la taquilla. Preus 10 euros adult i 5 euros xiquets.