L’Auditori Internacional de Torrevieja se suma a les mesures per a previndre i contindre l’expansió del coronavirus (COVID-19), establides per les autoritats competents, ajornant també els seus espectacles del mes d’abril.

Les noves dates dels espectacles a l’auditori són les següents:

-El concert Joyful!, de la companyia Belter Souls, programat per al 18 d’abril, s’ajorna al 21 d’agost.

-La Màgia de Jorge Blass, programat per al 24 d’abril, es realitzarà ara el 5 de setembre.

Es recorda que els espectacles de març també van patir variacions:

– L’obra de teatre ‘Blat Brut’, que s’anava a representar el dissabte 14 de març, es va ajornar al 23 de gener del pròxim any.

– El concert de Diana Navarro, programat per al dissabte 21 de març, es realitzarà el 19 de juny.

– L’òpera ‘Don Giovanni’, del 26 de març, es cancel·la.

– El concert de l’Orquestra Simfònica de Torrevieja ‘Compositors Escandinaus, del dissabte 28 de març, es cancel·la.

– I ‘El sentido del humor. Dos tontos y yo’, del diumenge 29 de març, (amb dues passades programades), s’ajorna al 19 de febrer del pròxim any. Aquest espectacle és l’únic que varia d’horari, (respecte a l’original). L’espectacle de les 17.30 hores se celebrarà a les 19.00 hores i el de les 20.30 hores passarà a celebrar-se a les 22.00 hores. Els altres espectacles mantenen el mateix horari.

Les entrades adquirides són valgudes per a la nova data, en cas que la nova no li interesse al client podrà sol·licitar la devolució dels diners pel mateix canal que va realitzar la compra. L’import de les entrades adquirides en taquilla es pot sol·licitar a partir de que finalitze l’emergència sanitària, que serà quan es reprenga el servei.