“Els Mambo Jambo”, “Ray Collins Hopt-Club”, i la banda jove de L’Avanç protagonitzen un autèntic cocktail cultural a l’auditori Pedro Vaello del Campello aquest cap de setmana.

Els primers a entrar en escena seran “Els Mambo Jambo”, una banda instrumental creadora del “so jambofónico”, una mescla salvatge de rock&roll, rhythm&blues, surf i swing interpretada sota una perspectiva contemporània.

El quartet va nàixer a la fi de 2009 a Barcelona, i hui ja té publicats dos àlbums i quatre 7, un d’ells en col·laboració amb el cantant estatunidenc Barrence Withfield.

El dissabte 2 d’octubre li tocarà el torn a “Ray Collins Hot-*Cluin”, un autèntic espectacle. Una big band que maneja totes les variacions del rhythm n´blues amb una energia descomunal.

En aquests dos casos, l’espectacle començarà les 20.30 hores, i l’entrada té un cost de 5 euros. La venda es gestiona a través de www.instanticket.es i presencialment en la consergeria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores. Els dissabtes de 10 a 13 hores, i fins a hora i mitja abans de l’actuació.

La jornada del diumenge es reserva per als músics de la Banda Jove de L’Avanç, que interpretaran peces de compositors americans que ens transportaran a diferents universos. Aquest concert, que començarà a les 19.30 hores, és gratuït prèvia invitació, i s’emmarca en el XVII campanya de concerts d’intercanvis 2021.