El cicle Filosofia en Obert continua reivindicant la vocació pública del debat filosòfic que defineix la trajectòria de l’Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. El programa d’aquesta tercera edició s’articula en tres conferències i culmina amb l’Àgora de Filosofia, amb la qual, un any més, se celebrarà el Dia Mundial de la Filosofia al campus de la UA.

El cicle començarà dijous, 7 de novembre, a les 19.30 hores a la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) amb la conferència En las fronteras de Babel, a càrrec de Francisco Jarauta (Universitat de Múrcia). La segona sessió, el dijous 14, estarà dedicada a Arranque en Jonia y renacer contemporáneo de la filosofía, impartida per Víctor Gómez (Universitat Autònoma de Barcelona); i el dimecres 20, la professora de la Universitat de València Adela Cortina oferirà la seua xarrada «Ética de la inteligencia artificial”.

Aquesta tercera edició del cicle Filosofia en Obert acabarà el dijous 21 de novembre, amb un acte a les 11 hores a la plaça Miguel Hernández del Campus de la UA: IV Àgora de Filosofia per a commemorar el Dia Mundial de la Filosofia.

La professora de la UA Elena Nájera coordina aquest cicle en què col·labora la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA.

 

PROGRAMA