Precedida de les millors crítiques, el públic va copar totes les localitats disponibles a l’auditori de la Casa de Cultura per a assistir a la representació de “Un bonito cadáver”, obra de creació col·lectiva que va nàixer en el si de l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant, que la regidoria de Cultura que dirigeix Dorian Gomis (PP), va fer coincidir amb la commemoració del Dia internacional per a la prevenció del suïcidi.

Es tracta d’una obra dirigida als joves, a les seues famílies, al professorat… una funció en la qual els personatges evidencien la seua falta d’eines emocionals i socials per a tractar una cosa tan fonamental com la mort.

L’Aula de Teatre tracta de ple un tema normalment esmunyedís: joves i mort. A través d’aquesta obra de teatre es posa en evidència com aqueixa falta de conversa en la societat col·loca en encara més risc la salut emocional d’un col·lectiu fràgil, sovint sense eines per a gestionar els seus conflictes i duels, que demana ajuda sense ni tan sols saber com fer-ho.