El Paranimf de la Universitat d’Alacant acull hui dimecres, 4 de novembre, l’estrena de l’obra Gente que habla sola, una proposta de l’Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la UA. L’estrena tindrà lloc a les 20 hores i posarà sobre l’escenari un text del dramaturg alacantí Juan Luís Mira, dirigit per Begoña Tenés. Entrada per invitació.

Gente que habla sola mostra la soledat que s’amaga darrere de l’aparent excés de comunicació de la nostra societat actual. El paisatge urbà s’ha omplit, a poc a poc, de gent que parla sola. Realment no parla sola. Presumiblement parla a algú, però el telèfon pel qual parla s’ha anat tornant cada vegada més invisible. Així que fa l’efecte que els nostres carrers s’han convertit en un enorme corredor de psiquiàtric.

El paisatge urbà s’ha omplit, a poc a poc, de gent que parla sola. Realment no parla sola. Presumiblement parla a algú, però el telèfon pel qual parla s’ha anat tornant cada vegada més invisible. Així que fa l’efecte que els nostres carrers s’han convertit en un enorme corredor de psiquiàtric. I quanta soledat s’amaga darrere d’aquest aparent excés de comunicació que ens envolta!

ACTRIUS / ACTORS (per ordre d’intervenció):

Loles Moreno, Armant Orera, Lidia Durá, Luz Díez, Concha Bordallo, Ana Haligua, Roberto Sparano, Ety Pascual, Pilar García-Pardo, Rosa María Ramos, Lucía Francisco i Pepa Antón-

FICHA TÈCNICA

Disseny cartell: Mario Galán

Música original composta per Mutha

Il·luminació: Jordi Chicoy

Direcció: Begoña Tenés