L’actriu Laura Beneito participa al costat de 4 actrius en un nou format teatral anomenat “Teatre en zoom” obres de teatre adaptades i muntades per a la nova plataforma.

En temps de quarantena, els teatres en el món romanen tancats fins a un altre avís, per aqueix motiu la productora teatral “DE CUNTO PRODUCCIONS” de l’Argentina va realitzar la primera obra muntada i adaptada per a la nova plataforma “ZOOM”

Zoom és una plataforma que permet realitzar videoconferències, xatejar i impartir webinars de manera ràpida i senzilla. Amb aquesta eina es poden fer videollamadas i concertar reunions i entrevistes.

Actrices de “Historias de mujeres de la vida real”

Actrices de “Historias de mujeres de la vida real”

Amb aquest nou format, li dóna la possibilitat tant a actors com a actrius de diferents països poder actuar en simultanege. En aquesta obra “Historias de mujeres de la vida real”  de l’autora Argentina Brenda Ras actuen actrius d’Espanya i l’Argentina.

Una idea tan enginyosa i creativa que trenca amb les distàncies i la quarantena i diverteix als seus espectadors amb els seus desopilantes actuacions.

“Historias de mujeres de la vida real” és una obra teatral representada a Madrid per huit actrius espanyoles i en aquesta versió actuen: Maria Burges (Espanya) Ángeles Calderón (Espanya) Laura Beneito (Espanya), Brenda Ras (l’Argentina) i Rita Embolicar-te (Espanya)

Aquesta idea original va ser creada per la productora teatral Argentina “De Cunto Produccions” que es crec l’any 2016 de la mà de Fabián De Cunto i Maximiliano Pezzoni i porten treballant en conjunt realitzant produccions a l’Argentina i Espanya

El poden gaudir per FACEBOOK en: DE CUNTO PRODUCCIONS i per INSTAGRAM en: Produccions.dc