Aquest divendres 23 de novembre, té lloc l’Exposició Exposición “El pan nuestro de cada día”, comisariada per Juan F. Navarro, en La Peluquería. Artista peculiar i polifacètica, Laura Notario presenta una col·lecció retrospectiva que ens arrossega a un món surrealista d’humor i joc. Des de la mítica col·lecció de bosses, de la seua època novaiorquesa, pionera a Madrid, en llocs com la Galeria Talismà, Fletxa, Joy Eslava o en Divina com a Poques (MDF) de la qual van fer ressò publicacions com a Doble ela, Vogue, Tendències i TV, als treballs de la seua actual visió de la realitat, entre cínica i poètica. La vetlada promet diversió i un somriure còmplice. I a més és lluna plena.

La Peluquería, com ja sabreu, és en realitat un Happening que s’ha desenvolupat en el temps, al llarg de ja un any i escaig, i en un espai concret. La Perruqueria, en canvi, no és un espai, sinó el que ha succeït en aqueix espai concret que la gent ha anat visitant. Els participants han pres part en dinàmiques canviants que han generat sinergies i han gestat col·laboracions i altres nous projectes. La Perruqueria no és, per tant, un espai d’art, ni tan sols un espai, i menys encara una galeria o un museu. Està al marge de tot el sistema, també del mercat de l’art, ja que l’única transferència que té lloc és la de coneixement.

Si us ve de gust assistir a la sessió, podeu contactar amb l’equip organitzador per a confirmar assistència en el seu perfil de Instagram: www.instagram.com/lapeluqueria.art