Divendres que ve a les 19.30 h en la llibreria Pynchon l’autora alacantina Chus Sánchez presenta la seua novel·la Nadie se conoce.

En 2013 va ser finalista del Premi de Novel·la Curta Dolça Chacón i va rebre el segon premi del Certamen de Contes de Terror H de Humanidades. Aqueix any va publicar les novel·les Mi vida al desnudo. Diario sin secretos y La cripta de las estrellas. En 2014 va guanyar el segon premi de Relat Històric que concedeix el Museu L´Iber de València i el tercer Premi de Relat de Terror Historias para no Dormir. En 2015 va ser finalista del Certamen de Narrativa Curta Vila de Torrecampo. En 2016 va guanyar el Premi Arjona de Relat Breu. Va ser en 2017 quan va resultar finalista del Premi de Novel·la Curta de Terror Ciutat de Utrera i en 2019 va ser finalista del V Premi de Creació Literària Vila del Llibre. També aqueix any ha vist publicat el llibre de relats il·lustrat Van triar ser lliures i la novel·la Ningú es coneix, amb les editorials Aloha i Apatxe Llibres.

El tancament d’enguany ve amb la seua participació en el llibre Tot era Març i altres relats, una obra realitzada desinteressadament per catorze autors d’Alacant i que es presentarà divendres que ve 18 en la llibreria 80 Mons. Una obra solidària que pretén dedicar el 100% dels fons de la seua venda perquè l’entitat Alacant Gastronòmica Solidària puga continuar realitzant menús per a totes aquelles famílies afectades per la pandèmia.

Chus Sánchez
Chus Sánchez

En Nadie se conoce, el seu bon amic, el doctor Arthur Hensen, va embalsamar amb les seues pròpies mans el cadàver de la seua jove esposa perquè no se sentia capaç de suportar la soledat, necessitava conservar-la al costat d’ell per a combatre la desgràcia d’haver-la perdut. Al principi, que Elena continuara de cos present a la casa em semblava una decisió repulsiva i indecent, encara que la meua percepció va anar canviant.

En ple segle XIX, Emma Soler, una adinerada vídua, narra la seua estranya amistat amb Arthur Hensen, un doctor d’origen anglés establit en Fisterra. Una relació nascuda de la soledat, el dolor i la pèrdua.

Quan ell perd a la seua esposa i rebutja donar-li sepultura, resolent embalsamar-la i conviure amb el cadàver en la seua mansió, Emma haurà d’enfrontar-se a una situació macabra que posarà en perill el seu propi judici. Al llarg del seu relat, la protagonista anirà revelant secrets inconfessables i decisions que l’espentaran a un final inesperat.

Si desitges assistir a la presentació és necessari que envies un e-mail per a inscriure a contacte@libreriapynchon.es