El diumenge dia 9 de desembre, a les 12 hores, l’edifici municipal El Claustre es convertirà en l’escenari del concert de la banda tribut als Beatles The Liverpool Band, dins del programa del XI Concurs Tardor Fotogràfica a Alacant. Aquest certamen, organitzat per l’Associació Escriptors de Llums, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant, que a través del Patronat Municipal de l’Habitatge ofereix tres premis de 300 euros als guanyadors.

Després de l’anunci dels premiats, la banda que ret homenatge a `els quatre fantàstics de Liverpool´ oferirà el seu tradicional concert -és el vuitè any que se celebra- en la teulada de l’El Claustre, en record del mític espectacle que els anglesos van oferir en 1969 en el terrat de l’estudi Apple Corps de Londres.

El Regidor d’Infraestructures, Israel Cortesa, ha animat a tots els alacantins a acudir a la cita perquè “és un esdeveniment ja tradicional que demostra l’interès dels alacantins pel Casc Antic d’Alacant i l’esforç de l’Ajuntament i del Patronat Municipal de l’Habitatge per posar-ho en valor ”.

“Tardor fotogràfica a Alacant” premia les millors fotografies en blanc i negre que mostren qualsevol aspecte del Casc Antic de la ciutat. A està onzena edició han concorregut 110 autors i s’ha rebut un total de 213 obres.

L’edil popular ha destacat la importància que té aquest concurs per a la ciutat, ja que “mostra la bellesa que existeix en el casc antic d’Alacant, on cada any les fotografies presentades arrepleguen les històries quotidiana de la nostra ciutat”.

Així mateix, les 24 millors obres s’exposaran al costat de les premiades en el Edicifio Municipal El Claustre, des del dia 12 de desembre de 2018 fins al 6 de gener de 2019.