Continua la programació del Festival Internacional d’Arts Escèniques FRESCA!, que organitza la Vicepresidència i Conselleria de Cultura i Esport i se celebra fins al 30 de juliol a Casa Mediterráneo, amb dos espectacles de circ que acostaran al públic les propostes d’UpArte i La Trócola Circ els dies 27 i 28 de juliol.

DESproVISTO és l’acrobàtica proposta d’UpArte i Nacho Vilar Producciones, que aterra en Frescoreta! el dijous 27 a les 20.00 hores.

UpArte arriba a FRESCA! amb ganes de mostrar al públic alacantí la marca que els caracteritza, basada en una depurada tècnica acrobàtica d’alt nivell que fa dels seus espectacles un fet escènic únic, cridaner i visual, aconseguint connectar amb l’espectador de manera natural, però, al seu torn, assolint el fet de deixar-lo sense alé. DESproVISTO és una aposta per la plasticitat, la flexibilitat i el canvi, que fa que ens adonem que no tot ha de ser sempre de la mateixa manera. Gisela Segatti, Guimelh Martín, Paco Caravaca, Sofía Acosta, Daniel Luengo i Alma Montero són els artistes encarregats de sorprendre el públic amb la força de la seua proposta.

El divendres 28, a les 22.00 hores, al gran escenari de FRESCA!, la companyia La Trócola Circ presenta la seua nova producció, R.E.M., després de l’èxit de l’estrena a València.

La Trócola Circ és una companyia de circ alacantina dirigida per Andrea Pérez i Jon Sádaba, que fonamenta les seues produccions en la investigació amb objectes. Des d’una clara aposta per la innovació, exploren i posen en escena diversos llenguatges circenses caracteritzats per un imaginari creatiu i divertit.

La Trócola celebra els seus 10 anys de treball amb R.E.M., un espectacle per a tots els públics basat en la investigació d’un objecte molt particular: un llit. 4 artistes en escena, 4 llits i un viatge al món dels somnis: del món màgic i oníric a somiar despertes. R.E.M. parla de la por a fallar, l’autoexigència, les fronteres i les barreres d’occident, la màgia i el son. Malabars en altures, verticals, equilibris sobre mans, màgia, acrobàcia, banquina i aires acrobàtics guiats per Andrea Pérez, Jon Sádaba, Enrique Navarro i Mohamed Keita.

El públic de FRESCA! pot gaudir del servei de bar, des d’una hora abans de l’espectacle i quan acabe, en La Terracita de Fresca!

Venda d’entrades

Les entrades estan disponibles des de 5 euros en el web del festival i en la taquilla física a Casa Mediterráneo fins al 30 de juliol, des de dues hores abans de cada representació.

DESproVISTO: https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=0723DESPRO

R.E.M.: https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=0723REM