Un any més, l’Associació de Dany Cerebral Adquirit, Adacea Alacant, organitza la seua sisena Gal·la de Dansa a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) amb la participació d’escoles de ball d’Alacant, Sant Vicent i Sant Joan.

El passat 26 de gener Adacea va celebrar la seua VI Gala de Dansa Benèfica, esdeveniment que tracta de recaptar fons per a persones afectades de Dany Cerebral Adquirit i que va tindre lloc a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) amb la participació d’escoles de ball d’Alacant, Sant Vicent i Sant Joan. Com no podia ser menys l’Escola de Dansa de la Casa de Cultura va voler acudir a donar suport a aquesta causa solidària un altre any més, intervenint amb 25 alumnes que van interpretar la peça Boléro de André Rieu amb una posada en escena transgressora.
Actualment, l’escola de dansa dependent de la regidoria de Cultura ofereix dansa clàssica a partir dels 4 anys a la Casa de Cultura i, des d’aquest mateix curs ha incorporat claqué. A més, es troba fregant el mig centenar d’alumnes, sent un dels pilars de l’oferta en tallers de la regidoria.
Nuria de l’Alba, professora amb més de 30 anys d’experiència en el món de la dansa i titular de l’escola afirma que “la labor principal de l’escola és iniciar i difondre la dansa” i que qualsevol que busque “fer oci i gaudir per mitjà de la dansa” pot trobar el seu espai a la Casa de Cultura de Sant Joan.