Les alumnes de dansa clàssica de la Casa de Cultura de Sant Joan en el ADDA per una causa solidària

Les alumnes de dansa clàssica de la Casa de Cultura de Sant Joan en el ADDA per una causa solidària

Un any més, l’Associació de Dany Cerebral Adquirit, Adacea Alacant, organitza la seua sisena Gal·la de Dansa a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) amb la participació d’escoles de ball d’Alacant, Sant Vicent i Sant Joan.

El passat 26 de gener Adacea va celebrar la seua VI Gala de Dansa Benèfica, esdeveniment que tracta de recaptar fons per a persones afectades de Dany Cerebral Adquirit i que va tindre lloc a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) amb la participació d’escoles de ball d’Alacant, Sant Vicent i Sant Joan. Com no podia ser menys l’Escola de Dansa de la Casa de Cultura va voler acudir a donar suport a aquesta causa solidària un altre any més, intervenint amb 25 alumnes que van interpretar la peça Boléro de André Rieu amb una posada en escena transgressora.
Actualment, l’escola de dansa dependent de la regidoria de Cultura ofereix dansa clàssica a partir dels 4 anys a la Casa de Cultura i, des d’aquest mateix curs ha incorporat claqué. A més, es troba fregant el mig centenar d’alumnes, sent un dels pilars de l’oferta en tallers de la regidoria.
Nuria de l’Alba, professora amb més de 30 anys d’experiència en el món de la dansa i titular de l’escola afirma que “la labor principal de l’escola és iniciar i difondre la dansa” i que qualsevol que busque “fer oci i gaudir per mitjà de la dansa” pot trobar el seu espai a la Casa de Cultura de Sant Joan.

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X