Les Arts posa a la venda les entrades per al cicle ‘Torna a les Arts’

Les Arts posa a la venda les entrades per al cicle ‘Torna a les Arts’

El Palau de les Arts va posar a la venda aquest dilluns, 8 de juny, les entrades per al cicle de concerts i recitals ‘Torna a Les Arts’, amb el qual el centre cultural reprén l’activitat artística després del període de confinament.

Després del concert dedicat al personal sanitari el divendres 12 de juny, la Sala Principal, acollirà, a partir del dissabte 13 d’aquest mes, deu sessions amb diferents propostes a càrrec de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, els artistes del Centre de Perfeccionament i el Cor de la Generalitat.

Els concerts, amb localitats amb un preu únic de 5 euros, tindran una hora de duració, sense parar, i se celebraran els dijous, divendres i dissabtes, fins a l’11 de juliol vinent.

En virtut dels protocols sanitaris, les sessions es comercialitzen amb butaca numerada i un aforament sempre ajustat a la normativa vigent. Les Arts recorda que, dins de la seua aposta per fomentar la lírica i la música clàssica per als i per a les més joves, les sessions dels divendres es reservaran exclusivament a menors de 29 anys.

Les entrades poden adquirir-se a través del lloc web de les Arts (consultar ací), així com en el telèfon 902 202 383, que estarà operatiu de dilluns a divendres de 10.00 a 14.30 hores. La compra mínima des del web és de dues localitats contigües. Les entrades individuals únicament poden sol·licitar-se per mitjà de la línia de venda telefònica.

La direcció artística de les Arts ha adaptat les diverses propostes i programes musicals als requisits de la situació actual. Tant l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, en agrupació de cambra, com el Cor de la Generalitat, amb una plantilla reduïda, mantindran en tot moment les exigències de distanciament sobre l’escenari.

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana oferirà tres programes diferents durant aquest cicle: un per a instruments de corda, amb pàgines de Mozart, Dvorák, Barber i Txaikovski, un altre dedicat exclusivament a la secció de vents, amb obres de Donizetti, Gounod i Beethoven i una tercera proposta per a vents i cordes amb partitures de Cimarosa, Mozart i Haydn.

El Cor de la Generalitat, per la seua banda, en la seua única actuació el 2 de juliol, interpretarà obres de compositors com ara de Victoria, Palestrina, Guerrer, Bach, Elgar, Bruckner, Poulenc i Fauré, entre altres, amb l’acompanyament de Francisco Hervás al piano.

Els cantants del Centre de Perfeccionament, acompanyats pels pianistes José Miguel Román i Stanislav Angelov, interpretaran diferents programes amb àries i romances d’òpera i sarsuela en les seues sessions respectives.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X