El Palau de les Arts proposa, a partir del dimecres 12 de desembre, la seua primera proposta artística dirigida a bebès de fins a 36 mesos dins de les activitats del Programa didàctic 2018-2019.

“Babies ONLY és un nou projecte educatiu que Les Arts ha coproducido amb l’Institut de dansa educocreativa i social, especialitzat en projectes de promoció, formació, recerca i innovació en l’àmbit de la dansa en societat, i que presideix Alicia Herrero.

El muntatge, de 45 minuts de durada, conjumina dansa, música i arts escèniques perquè el bebè experimente so, silenci o moviment i crear així un cúmul de sensacions que transporten a la criatura i als seus acompanyants des del clarejar fins a la tranquil·litat de la nit.

En una de les sales d’assaig dels Arts, Alicia Herrero al costat de dues ballarines més desenvolupen la part coreogràfica, que constitueix l’eix vertebrador de l’activitat. Mentre que la soprano Vittoriana De Amicis i el baríton Arturo Espinosa, del Centre Plácido Domingo- acompanyats al piano per José Jaime Hidalgo- interpreten cançons infantils franceses.

Els Arts ha programat set sessions de ‘Babies ONLY’ els dies 12, 16, 17 i 18 de desembre. L’aforament màxim és de 15 xiquets o xiquetes per torn, sent imprescindible la presència d’un adult per bebè durant tota l’activitat. No obstant açò, Els Arts permet també l’assistència d’un segon adult durant el transcurs de la proposta.

Amb “Babies ONLY”, el centre d’arts amplia el seu ventall d’espectacles destinats al públic didàctic i familiar, que fins hui no arreplegava propostes dedicades als infants menors de tres anys. Es tracta, així mateix, d’una aposta per augmentar la vocació intergeneracional de la programació que explica ja amb iniciatives educatives per a menors i adults.

Les localitats de “Babies ONLY”, tenen un preu únic de 7 euros i poden adquirir-se a través de la pàgina web www.lesarts.com. Des de Les Arts es recomana que el bebè tinga autonomia motora. S’aconsella als adults portar roba còmoda.