Les Arts reobri les portes amb un cicle de concerts i recitals amb preus populars

Les Arts reobri les portes amb un cicle de concerts i recitals amb preus populars

El Palau de les Arts reobri les portes al públic a partir del divendres, 12 de juny, amb un cicle de concerts i recitals a la Sala Principal, i s’adaptarà a les noves mesures generals de seguretat, prevenció i higiene.

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), els cantants i els pianistes del Centre de Perfeccionament i el Cor de la Generalitat ofereixen un total d’onze sessions vespertines que començaran divendres que ve, 12 de juny, amb un concert de l’OCV reservat exclusivament a la comunitat sanitària, en reconeixement per la tasca realitzada durant la crisi del coronavirus.

A partir del dia 13 de juny, Les Arts obri aquest cicle per a tots els públics que se celebrarà a les 20.00 hores tots els dijous, divendres i dissabtes fins al pròxim 11 de juliol. Els concerts, amb localitats amb un preu únic de 5 euros, tenen una hora de duració, sense descans, i es comercialitzaran amb butaca numerada per tal de garantir els protocols de distanciament i un aforament sempre ajustat a la normativa vigent.

Per a l’adquisició d’entrades, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, Les Arts prioritzarà la venda telemàtica, que es posarà en marxa a partir de la segona setmana de juny en la pàgina web del teatre (https://www.lesarts.com).

Amb el propòsit de fomentar més diversitat de públics, s’han establit tres sessions setmanals dedicades, cada una, a un col·lectiu. D’aquesta manera, els concerts dels dijous tindran una venda prioritària per als abonats de Les Arts, mentre que els divendres es reservaran exclusivament per a menors de 29 anys. Els espectacles dels dissabtes es destinaran al públic general.

Activitats artístiques adaptades

Amb la finalitat de satisfer els requisits de seguretat, la direcció artística ha dissenyat una selecció de programes musicals, ajustats a la situació actual, per a petites formacions musicals.

Tant l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, en agrupació cambrística, com el Cor de la Generalitat, amb una plantilla reduïda, mantindran en tot moment les exigències de distanciament sobre l’escenari.

El repertori previst per a aquests concerts inclou, entre altres programes, un per a instruments de corda, amb pàgines de Mozart, Dvořák, Barber i Txaikovski, així com una vetlada dedicada exclusivament a la secció de vents, amb obres de Donizetti, Gounod i Beethoven.

Per la seua banda, els cantants del Centre de Perfeccionament, acompanyats pels pianistes José Miguel Román, i Stanislav Angelov, interpretaran diferents programes amb àries i romances d’òpera i sarsuela en les seues respectives sessions.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X