Les bandes alacantines “Gran Angular”, “Puerto Príncipe” i “Koala Lumpure” s’han classificat, segons el parer dels integrants del jurat, per a la final del certamen de promoció musical “Emerge Alacant”. Aquesta se celebrarà el divendres 18 de setembre en l’espai “Nits Mediterrànies”, situat en la Zona Volvo del Port d’Alacant. Cadascuna de les tres finalistes actuaran durant 25 minuts.

“Gran Angular” és un banda de pop rock electrònic. Està integrada per Jorge Girona -veu i guitarra-, Sergio Ródenas -baix-, Adolfo Alba -guitarra- i Hermi Rosillo -bateria-.

“Koala Lumpure” es decanta pel indie tropical. Està conformada per Alex Domingo -veu principal-, Miquel Cortés -guitarra principal-, Emiliano Castañeda -baix i cors-, Franco González (guitarra rítmica) i Víctor Pérez -bateria-.

Koala Lumpure

“Puerto Príncipe” suposa el renàixer de la banda “Postal Héroes”. La formació de pop alacantina ha collit èxits en diferents concursos de la zona i ha gravat ‘Viratge’, el seu primer EP, plagat de sons personals i rotunds.

Els integrants del jurat han hagut de triar a les tres finalistes del més del centenar de propostes presentades. Seran ells mateixos els qui decidisquen el nom de la banda guanyadora en la nit del 18 de setembre. Està integrat per Miquel González, director d’Alicante Plaza i ex-promotor de festivals de pop; Jon López, director d’Alacant Live Music, considerada com la principal web de música d’Alacant, i Sergio Moreno, representant de Produccions Baltimore, organitzadora de “Nits Mediterrànies”.

Antonio Manresa, regidor de Cultura, ha explicat després de conéixer la decisió del jurat que «la qualitat dels finalistes suposa un clar exemple del nivell dels conjunts alacantins participants en aquesta primera edició. Al mateix temps, ens fa pensar ja en una segona edició per a repetir aquesta interessant experiència promocional».

Gran Anagular

Els enllaços de la bandes finalistes són els següents:

GRAN ANGULAR – https://produccionesbaltimore.es/gran-angular-emerge-alicante-2/

KOALA LUMPURE – https://produccionesbaltimore.es/koala-lumpure-emerge-alicante/

PUERTO PRINCIPE – https://produccionesbaltimore.es/puerto-principe-emerge-alicante/

Premis

La final del 18 de setembre repartirà tres premis. La banda guanyadora rebrà 500 €. A més, podrà participar en alguns dels festivals de música que organitza Produccions Baltimore. Entre ells, el Low Festival (Benidorm), el Warm Up (Múrcia) o el Spring Festival (Alacant). Per als classificats en segon i tercer lloc, sengles premis en metàl·lic de 300 euros.

A més, durant la final, el públic que acudisca al concert tindrà veu i, fins i tot, vot, en cas que el jurat dictamine un empat.