Juárez és una banda de Rock & Blues i Rock Fronterer en estat pur. Formada per quatre components des dels seus orígens i radicada a la ciutat murciana d’Alhama de Murcia, continuen amb la seua música la llarga tradició de Rock and roll del Llevant espanyol. De les seues primeres influències nacionals com ara “MClan”, “Rebels”, ”Loquillo i Troglodites”, “Els Bluesfalos” ,“Els llunàtics” o “Els Zigarros” van passar poc a pòco a prendre referents internacionals situats principalment en el “Rock Meridional” dels Estats Units i de l’anomenat “Rock Chicano” del Nord de Mèxic, donant com a resultat un estil carregat de guitarres polsoses, harmòniques brutes i lletres que reflecteixen les experiències mes canalles. Un estil que ells mateixos denominen “Rock Fronterer” i que actualment defineix la seua línia musical.

Tomás, Antonio, Joaquín i Juan Antonio són els actuals membres de la Banda i són la Veu i la Cigar Box, la guitarra solista, el baix i la bateria del grup. Habitualment compten amb importants col·laboracions per als arranjaments d’harmònica que presenten en els seus temes i han comptat amb grans noms del panorama nacional com “Ñaco” Goñi, “El boig de la Carolina” o Juan Blas Becerra.

En 2017 van traure a la llum el seu primer EP de presentació titulat “Cares Van i Cares Vénen”, un treball de cinc temes que els ha portat al reconeixement del públic i l’acceptació en nombrosos festivals i esdeveniments musicals de la península, com ara “Blues Cazorla Blues Battle” dos anys consecutius i actuar en sales com “Regirar” (Múrcia), “The One” (Alacant) , “Tokatu” (Sevilla) o “El gos de la part de atras del cotxe” (Madrid)

Actualment acaben d’acabar de gravar el que serà el seu primer LP. Un treball de deu cançons que aconsegueix ja una maduresa en els seus temes i on el reflex del seu estil de “Rock Fronterer” es troba clarament plasmat.

Realitzat en els estudis “Niculina Rècords” i gravat i produït per Santiago Campillo (Fundador i ex component de “MClan”), espera veure la seua estrena l’any 2019. Amb col·laboracions de luxe com “Ñaco” Goñi a l’harmònica, Juan Borres Sax al saxofon o el mateix Santiago Campillo a la guitarra, esperen que aquest disc siga el seu trampolí definitiu a l’èxit. Segur que si. Rock and roll !!!

La Banda Juárez en Sala Euterpe / Dissabte 18 gener / 22:30h / Entrada: 5€ La Banda

Divendres 17 de enero

Paquillo Brown en Sala Euterpe / Divendres 17 gener / 22:30h / Entrada: 5€

Paquillo Brown, banda linarense amb una fusió d’estils com el funk, reggae, rock, va anar fundada al maig de 2005 per Ihsane Bennani (cantant) i Luis Gómez (baixista) actuarà a la sala el divendres 17 de gener.